BEE CHEF PASTRY SCHOOL

KELIONĖ PAS VIENĄ GARSIAUSIŲ

KONDITERIJOS MOKYTOJŲ


Data: 2020.07.13 - 2020.07.17

 

Laikas:

I-IV 8:00 - 15:30

V 8:00 - 17:00
 

Kaina:

1800 EUR

Keliaujant antrą kartą - 1680 EUR

Avansas - 300 EUR

 

Vietų kiekis tik 12!!!

 

LT/EN/RU

Kelionė pas vieną talentingiausių konditerių ir visų mokinių pripažintą vienu geriausiu mokytoju – Hans Ovando į jo šviežiai “iškeptą” mokyklą Bee Chef!

 

Keliaujame pas šefą į svečius liepos 13-17 dienomis.

Kas Jūsų laukia šioje kelionėje?

 

Penkios dienos garsaus Šefo draugijoje.

Intensyvūs praktiniai mokiniai bendraminčių grupėje.

Daug ne tik praktinių, bet ir bazinių teorinių žinių.

 

O taip pat!

Popietės saulėtoje Barselonoje

Ekskursija po saldžias Barselonos kavines.

Ekskursija į garsiąją konditerinių įrankių “Jarpega” parduotuvę.

Ekskursija Barselonoje.

 

Į kainą įskaičiuota:

  • Penkios dienos mokymų (pirmadienį-ketvirtadienį nuo 8.00 iki 15.30, penktadienį nuo 8.00 iki 17.00 val).
  • Pietūs kiekvieną dieną mokykloje.
  • mokymų programa ir Mokinio receptų knyga pageidaujama kalba (ispanų, rusų, lietuvių ar anglų).
  • Firminė Bee chef prijuostė.
  • Bee chef mokyklos sertifikatas apie dalyvavimą mokymuose.
  • Vertėjas visas penkias mokymų dienas.
  • Apgyvendinimas viešbutyje su pusryčiais nuo 21 iki 27 dienos (po du asmenis kambaryje).
  • Visos transporto paslaugos savaitės bėgyje.
  • Pagalba atvykstant į viešbutį ir išvykstant.

 

Mokymų programos temos:

  • Vienonoiserie ir fermentacijos teorija (croissant, sneken roll ir kt.).
  • Viennoiserie brioche tešlos pagrindu: skirtingų rūšių brioche ir kugloff.
  • Mini desertai, tokie kaip, marmeladas, sausainiai, dražė, šokolado plytelės ir kt. Cukrus ir pektinas.
  • Šokolado produktai. Teorinės žinios apie šokoladą ir temperavimą.
  • Musiniai desertai, įskaitant desertus be cukraus, be laktozės ir kaiušinių, be gliuteno.
  • Tartai.
  • Kasdieniai desertai.
  • Keksai (gateaux de voyage).

 

 

Vietų skaičius labiai ribotas, tad kviečiame prisijungti visus drąsius, linksmus, kūrybingus ir neabejingus konditeriai!

 

Vietos rezervacijai būtinas avansas, likusi sumos dalis gali būti sumokama dalimis iki vasaros pradžios.