BEE CHEF PASTRY SCHOOL

KELIONĖ PAS VIENĄ GARSIAUSIŲ

KONDITERIJOS MOKYTOJŲ


Data: 2019.07.22 - 2019.07.28

 

Laikas:

I-IV 8:00 - 15:30

V 8:00 - 17:00
 

Kaina:  1680 EUR

 

LT

Ilgai laukta ir ruošta žinia! Kelionė pas vieną talentingiausių konditerių ir visų mokinių pripažintą vienu geriausiu mokytoju – Hans Ovando į jo šviežiai “iškeptą” mokyklą Bee Chef!

 

Mūsų grupė keliauja pas šefą į svečius liepos 22-26 dienomis.

Kas Jūsų laukia šioje kelionėje?

 

Penkios dienos garsaus Šefo draugijoje.

Intensyvūs praktiniai mokiniai bendraminčių grupėje.

Daug ne tik praktinių, bet ir bazinių teorinių žinių.

 

O taip pat!

Popietės saulėtoje Barselonoje

Ekskursija po saldžias Barselonos kavines.

Ekskursija į garsiąją konditerinių įrankių “Jarpega” parduotuvę.

Ekskursija į Gaudi parka.

 

Į kainą įskaičiuota:

  • penkios dienos mokymų (pirmadienį-ketvirtadienį nuo 8.00 iki 15.30, penktadienį nuo 8.00 iki 17.00 val).
  • pietūs kiekvieną dieną mokykloje.
  • mokymų programa ir Mokinio receptų knyga pageidaujama kalba (ispanų, rusų, lietuvių ar anglų).
  • Firminė Bee chef prijuostė.
  • Bee chef mokyklos sertifikatas apie dalyvavimą mokymuose.
  • Vertėjas visas penkias mokymų dienas.
  • Apgyvendinimas viešbutyje su pusryčiais nuo 21 iki 27 dienos (po du asmenis kambaryje).
  • Visos transporto paslaugos savaitės bėgyje.

 

Mokymų programos temos:

  • Vienonoiserie arba sluoksniuotos tešlos kepiniai (croissant, sneken roll ir kt.)
  • Viennoiserie brioche tešlos pagrindu: skirtingų rūšių brioche ir kugloff.
  • Klasikiniai desertai: millefeuille, eklerai
  • Mini desertai, tokie kaip, marmeladas, sausainiai, dražė, šokolado plytelės ir kt.
  • Musiniai desertai, įskaitant desertus be laktozės, be gliuteno ir žemo kaloringumo desertus.
  • Tartai
  • Keksai (gateaux de voyage)

 

Vietų skaičius labiai ribotas, tad kviečiame prisijungti visus drąsius, linksmus, kūrybingus ir neabejingus konditeriai!

 

Vietos rezervacijai būtinas avansas, likusi sumos dalis gali būti sumokama dalimis iki vasaros pradžios.

 

ENG

 

Long waited and breaking news! Next summer we take the group of enthusiastic, pastry enloved students to the freshly baked Bee chef school created by the talented Chef – Hans Ovando.

 

Our group is taking the trip to school on 22-26 of July.

 

In this trip You will get:

  • five days of practical education in a small group of pastry-minded students
  • five days of work hand in hand together with famous Chef
  • six evening Spanish dinners
  • trip to the famous Jarpega shop
  • trip to the Barselona amazing Gaudi park
  • voyage via the sweetest places of Barselona

 

 

The whole trip and class price – 1680 eur.

This include:

  • five days of class at Bee chef pastry school
  • hotel accommodation with breakfast from 21 to 27 of July (2 person per room)
  • lunches at school
  • Translation to Russian or Lithuanian language
  • Recipe book in the convenient for the student language (Russian, Lithuanian, English or Spanish)
  • Bee Chef pastry school apron
  • Bee Chef pastry school certificate of the course
  • Transporting rom and to the school

  

Main course topics:

  • viennnoiserie (croissant, sneken roll and etc.)
  • viennoiserie with brioche dough (different types of brioche, kugloff)
  • Classic pastry
  • “Picking” pastry such as pate de fruit, dragess and etc.
  • cakes with mousse bases, including lactose and gluten free
  • tartlets
  • daily pastry
  • gateaux de voyage

  

The quantity of places is strictly limited so do not hesitate – contact us and take a trip to the fantastic, sweet and beautiful world of Pastry in Barcelona.

 

To make the reservation of the place we ask to make prepayment. The rest amount is to be paid all or in parts by to specified time.