KEKSŲ MOKYMAI.

 

Data: 2020 04 08 - 2020 04 09

 

Laikas: nuo 17.20 

 

Kaina: 50 EUR
 

 

Nepelnytai mažai dėmesio sulaukiantys kepiniai – keksai.

 

Iš tikrųjų, jie nuostabūs tiek kasdieniam gyvenimui pasaldinti, tiek svečius pavaišinti. Svarbu žinoti, kaip teisingai paruošti tešlą, kaip teisingai keksus laikyti, kad jie neišdžiūtų, kaip teisingai juos drėkinti, kaip parinkti įdarą ir juos įdaryti. O vainikuoja skonį ir grožį gourmet glazūra su skirtingais ingredientais.

 

Programa:

  • Karamelinis keksas su mango ir pasiflorų karamelės įdaru
  • Riešutų keksas su gianduja įdaru
  • Marmūrinis keksas su Azelia ganašo įdaru
  • Morkų keksas su abrikosų įdaru
  • Guiness keksas su vyšnių įdaru
  • Red velvet keksas su cream cheese įdaru
  • Financier

Mokymus veda Valerija Livanova.