KALĖDINIAI DESERTAI

ONLINE MOKYMAI

 

Kaina: 65 EUR
 

Kalediniuose mokymuose rasite daug įvairių receptų. Pasistengėme sukurti plačią ir skirtingas konditerines sritis apimančią programą. Tortai, pyragaičiai, canelle, tiramisu, madeleine. Visa tai, kas pradžiugins Jus, Jūsų artimuosius arba mylimiausius klientus.

 

Be to, mokymuose rasite informacijos darbo su šokoladu ir šokoladinių papuošimų kūrimo tema, o visus receptus galėsite naudoti ne tik kalėdoms, bet ir kitoms šventėms bei kasdieniams skaniems džiaugsmams.

 

Kas Jūsų laukia?

 

- 11 naujų, žingsnis po žingsnio pagamintų ir nufilmuotų desertų;

- 11 desertų receptūros su schemomis ir nuotraukomis pdf formatu;

- 8 desertai papuošti įvairiais šokoladiniais dekorais, kurių ruošimas taip pat kruopščiai nufilmuotas;

 

www.baker-online.lt tinklapyje patalpintos visų desertų video pamokos.
Po apmokėjimo Jūs prisijungiate prie savo paskyros www.baker-online.lt.
video pamokos bus prienamos nuo liepos 1 d ir lieka Jūsų peržiūrai visam laikui. Video atsisiųti negalima.
Tinklapyje patalpinta mokymų receptūrų knyga. Ją galima atsisiųsti, atsispausdinti arba peržiūrėti ir naudotis online.

 

 

Kalėdinių desertų programa: 

 

 

Kavos Buche. Kavos biskvitas, traškus sluoksnis su praline, vanilės ir pekano musas, švelnus šokolado ir kavos musas, veidrodinė glazūra.

 

Tortas “Caramel”. Lazdyno riešutų sable, lazdyno riešutų biskvitas, traškus sluoksnis su feuletinu, citrusinis cremeux, plaktas vanilinis toffee, auksinė karamelė, karamelinis musas, veidrodinė glazūra.

 

Tortas “Meduolis ir obuoliai”. Meduolis, štorizelis su pekanais, karameliniai obuoliai, cheesecake musas su cinamonu.

 

Tortas “Kalėdų senelis”. Biskvitas su vanile, braškių cremeux su Valrhona Inspiration šokoladu, šampano compote su braškėmis, musas Diplomat su vanile, veidrodinė glazūra.

 

Pyragaičiai “Matcha Rudolphas”. Šokolado biskvitas be miltų, matcha crème-brulee, vyšnių compote, juodojo šokolado musas, veidrodinė glazūra, padengimas Gourmet.

 

Pyragaičiai “Pina Colada”. Biskvitas Joconde su kokosais, ananasų compote, kokosų musas.

 

Citrinų Tiramisu. Biskvitas su citrinomis, citrinų kurdas, citrinų kremas su Mascarpone sūriu.

 

Canelle

 

Madeleine su Valrhona Inspiration aviečių šokolado padengimu.

 

Kalėdiniai Sable: citrusinis sable su aviečių Valrhona šokoladu, lazdyno riešutų sable su gianduja.

 

Tikiu, jog šiais metais Jūsų Kalėdos bus pačios saldžiausios!

 

Nuoširdžiai Jūsų, 

Valerija Livanova.