KALĖDINIAI DESERTAI. ONLINE MOKYMAI

 

Kaina: 69 EUR TIK IKI LAPKRIČIO 29 D!
 

Šiais metais Kalėdinių desertų mokymai iškeliavo į online sritį. Nepaisant visų gyvenimo aplinkybių, mes ruošiamės Kalėdoms, kuriame naujas programas ir labai laukiame Jūsų mūsų mokymuose.

 

Tai puiki galimybė sudalyvauti mokymuose nepriklausomai nuo to, kuriame pasaulio kraštelyje Jūs gyvenate, nepaisant laiko skirtumų ir gyvenimo aplinkybių. Tai puiki galimybe pagaliau užsukti į išsvajotus mokymus, jei niekaip nepavykdavo dėl laiko stokos ar darbo krūvio. 

 

Kas Jūsų laukia?

 

- 11 naujų, žingsnis po žingsnio pagamintų ir nufilmuotų desertų;

- 11 desertų receptūros su schemomis ir nuotraukomis pdf formatu;

- 8 desertai papuošti įvairiais šokoladiniais dekorais, kurių ruošimas taip pat kruopščiai nufilmuotas;

 

- visų desertų video rasite nuo gruodžio 5 d mūsų specialioje online platformoje www.baker-online.lt ir galėsite juos peržiūrėti bet kuriuo Jums patogiu laiku ir tiek kartų, kiek Jūs norėsite;

užsiregistravus į mokymus ir apmokėjus dalyvavimą, elektroniniu paštu gausite sąrašą priemonių ir ingredientų, reikalingų norint pagaminti desertus iš mūsų mokymų;

- užsiregistravus į mokymus ir apmokėjus dalyvavimą, būsite prijungti prie whatss up grupės, kurioje net iki gruodžio 31 d aš būsiu kartu su Jumis, atsakysiu į visus klausimus, padėsiu ruoštis Kalėdoms;

 

 

Kalėdinių desertų programa: 

 

 

Kavos Buche. Kavos biskvitas, traškus sluoksnis su praline, vanilės ir pekano musas, švelnus šokolado ir kavos musas, veidrodinė glazūra.

 

Tortas “Caramel”. Lazdyno riešutų sable, lazdyno riešutų biskvitas, traškus sluoksnis su feuletinu, citrusinis cremeux, plaktas vanilinis toffee, auksinė karamelė, karamelinis musas, veidrodinė glazūra.

 

Tortas “Meduolis ir obuoliai”. Meduolis, štorizelis su pekanais, karameliniai obuoliai, cheesecake musas su cinamonu.

 

Tortas “Kalėdų senelis”. Biskvitas su vanile, braškių cremeux su Valrhona Inspiration šokoladu, šampano compote su braškėmis, musas Diplomat su vanile, veidrodinė glazūra.

 

Pyragaičiai “Matcha Rudolphas”. Šokolado biskvitas be miltų, matcha crème-brulee, vyšnių compote, juodojo šokolado musas, veidrodinė glazūra, padengimas Gourmet.

 

Pyragaičiai “Pina Colada”. Biskvitas Joconde su kokosais, ananasų compote, kokosų musas.

 

Citrinų Tiramisu. Biskvitas su citrinomis, citrinų kurdas, citrinų kremas su Mascarpone sūriu.

 

Canelle

 

Madeleine su Valrhona Inspiration aviečių šokolado padengimu.

 

Kalėdiniai Sable: citrusinis sable su aviečių Valrhona šokoladu, lazdyno riešutų sable su gianduja.

 

Tikiu, jog šiais metais Jūsų Kalėdos bus pačios saldžiausios!

 

Nuoširdžiai Jūsų, 

Valerija Livanova