HANS OVANDO. DANISH PASTRY.

SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS IR BRIOSHE TEŠLOS KEPINIŲ MOKYMAI.


Data: 
13.10.2017 - 15.10.2017

 

Laikas: 9:00 - 17:00
 

Kaina: 390 eur 

 

Jau šį rudenį vieno garsiausio pasaulio šėfų Hans Ovando mokymai! Hans Ovando mokytojas iš didžiosios raidės. 2008 metais jis tapo geriausiu Ispanijos Chocolatier, о 2013 World Chocolatier Masters Spain nugalėtoju. Charizmatiškas, žavingas, kūrybingas šefas - garbės svečias mūsų studijoje jau trečią kartą!


Trys dienos konditerinių atradimų ir išradimų.

 

Šefas paruošė nuostabią Danish Pastry programą, atskleidžiančią sluoksniuotos ir Brioshe tešlos subtilybes bei pateikimo variacijas.


Tiems, kas nori išmokti dirbti su skirtingų rūšių sluoksniuota bei Brioshe tešlomis - šie mokymai tiesiog privalomi!

Kiekvienas mokymų dalyvis gauna receptūrų knygą, sertifikatą, patvirtinantį jo dalyvavimą mokymuose.

 

TRIJŲ  DIENŲ MOKYMŲ PROGRAMA

 

Tešla su fermentacijos procesu

 

Ingredientai, įtakojantys, tešlos gamybą bei fermentaciją.
Mielinės bei fermentuotos tešlos tipai.
Rūgšties gamyba, enzimų ruošimas ir cukraus transformacija.
Minkymas, kočiojimas ir išdalinimas.

 

Sluoksniuotos tešlos, tokios, kaip croissant, ruošimas, fermentacija ir kepimas

 

Kremai ir įdarai.
Kruasanų tešla. Paprasta ir dviejų spalvų.
Sviestinis croissant.
Gianduja ir riešutų skonio croissant.
Croissant su graikiškų riešutų marcipanu.
Abrikosai, levandos ir jogurtas.
Pistacijų Pain au griotte (višnių).
Pain au Chocolate su apelsinais.
Danish su braškėmis, obuoliais ir figomis.
Danish su kokosų kremu ir pasiflorais.
Danish su obuoliais ir riešutais.
Danish su grietinėle ir miško uogomis.
Sneken su rome mirkytomis razinomis ir kremu.

 

Įvairių tipų brioshe tešlos ruošimas ir pritaikymas

 

Prancūzų brioche.
Baltojo šokolado, pistacijų ir spanguolių brioche.
Mango ir grietinėlės brioche.
Ananasų ir aviečių brioche.
Migdolų aviečių brioche.
Šoninės ir camembert brioche.
Kouglof su razinomis, apelsinaų ir migdolų nuga.
Naminės spurgos.

  

Šiuolaikiniai keksai.

 

Brownie, bananai, makadamijos riešutai, karamelė ir šokoladas.
Pieniškas miškas.
Medaus tortas Hans Ovando 2017.
Mango, šafranas ir jogurtas.
Moliūgai ir mandarinai. 

 

 

Mokymus veda šefas Hans Ovando.