HANS OVANDO | ŠEFAS-KONDITERIS

Būdamas vos 20 metų Hans Ovando paliko gimtąją Čilę. Ieškant gyvenimo kelio, jis atvyko į Ispaniją.

Baigęs mokslus Hofmann, EspaiSurce, Sole Graells,  dirbo kartu su tokiais žinomais šefais, kaip Carles Mampel ir Albert Adria. Atkaklaus šefo karjera auga stulbinančiu greičiu. 2008 metais jis tapo geriausiu Ispanijos Artisas Chocolatier, о 2013 World Chocolatier Masters Spain nugalėtoju.

Hans Ovando mokytojas iš didžiosios raidės. Mokymų metu, jis panardina mus į gilųjį konditerijos pasaulį ir kiekvieną žingsnį vaizduoja per cheminę konditerijos prizmę. Aiškina, paišo, vaidina molekules, braižo schemas, aiškina kiekvieną savo žingsnį ir maksimaliai stengiasi tai daryti mums visiems suprantama kalba.