GLUTEN-FREE DESERTAI

RICHARD HAWKE

 

Data: 
2019 11 08 - 2019 11 10

 

Laikas:

nuo 9:00

 

Kaina: 
340 EUR

 

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad talentingasis šefas Richardas Hawke atvyksta į mūsų studiją su GLUTEN-FREE desertų mokymais.

 

Modernus, skanūs desertai be glitimo: mažiau cukraus, mažiau riebalų, be laktozės, be kiaušinių, stulbinantis skoniai ir nuostabios tekstūros.

 

Richardas Hawke'as - novatoriškas konditeris, kūrėjas. Savo kūrybą jis pritaiko konditerijai, kurioje nėra glitimo ir kitų alergenų, kuria lengvesnius desertus. Ypatingą dėmesį skyre vaizdo, skonio ir tekstūros balansui.

 

Vienas svarbiausių jo karjeros etapų yra darbas „Ecole Nationale Superieure de Patisserie“ tarptautiniu profesoriumi. Tai atvėrė durys į mokymo ir pedagogikos pasaulį.

Šiuo metu Richard Hawke keliauja po pasaulį, kaip tarptautinis konditerijos konsultantas. Jo pagrindinis tikslas, kad šefai suprastu ingredientus, sugebėtų kurti receptus nuo pradžių, dėmesį skirtų ne tik išvaizdai bei skoniui.

 

Ko Jūs išmoksite ?

  • Ingredientų, kuriuose nėra glitimo, panaudojimas kuriant skirtingas faktūras: kempines, bandeles, trupinius, šokoladinius pyragus.
  • Veganiškos konditerijos technologijos (merenga iš sojos ir bulvių baltymų), veganiškas cremeux su praline, glazūros (kakava ir neutralios).
  • Esamų receptų pakeitimas receptais, kuriuose nėra glitimo.
  • Nauji dekoravimo būdai, lesesnis musas (tekstūra ir sumažintas riebalų kiekis), naudojant skirtingas medžiagas ir būdus.
  • Klasikinės tešlos pakeitimas tešla, kurioje nėra laktozės.
  • Kaip inulinas gali padėti sumažinti cukraus ir riebalų kiekį jūsų receptuose
  • Kaip geriau suprasti savo receptus ir išmokti juos pritaikyti pagal savo poreikius.
  • Patobulinta ganache aerienne vandens pagrindu (pastiprint skonį).
  • Vandens panaudojimas konditerijos gaminiuose siekiant sustiprinti skonį.

 

Desertai:

 

  • Obuolių griežinėliai: Migdolų duona (be glitimo), obuolių compote su estragonu, lengva vanilė Bavarija, žalia glazūra.
  • Pieniškas praline: lazdyno riešutų biskvitas (be glitimo ir be laktozės), lazdyno riešutų praline traškutis, lazdyno riešutų praline kremas (veganiškas), pieno šokolado plokštelės, galaxie lait 41% ganašas aerienne.
  • Šokolado pyragas (visiškai be cukraus, be glitimo ir be laktozės): šokolado crumble (be glitimo ir be laktozės), šokolado musas (be cukraus ir laktozės), šokolado glazūra (be cukraus ir laktozės).
  • „Choux Marion“: „Choux“ traškutis (be glitimo), šokoladinis pastry (be glitimo), apelsinų marmeladas, apelsinų žiedų vanduo „Anëo“ 34% ganašas aerienne, pusiau skystas migdolų praline vidus, cukruotos apelsinų žievelės.
  • MOF: minkštas kokoso biskvitas (be glitimo ir be laktozės), laimo trapi tešla (be glitimo ir be laktozės), aviečių coulis, lengvas kokoso musas.
  • Tiramisu: Kavos choux biskvitas (be glitimo), pieniško šokolado kavos kremas, maskarponės chantilly kremas.
  • Anos Pavlova (100% veganiškas): laimo-kokosų merenga, kokosų ganašas aerienne, mango - pasiflorų vidus, kokosas ir pasiflorai.
  • Paris-Brest: Choux traškutis (be glitimo), choux (be glitimo), lengvas lazdyno riešutų mousseline kremas, praline padažas.
  • Anakardžių pyragas: Migdolų trapi tešla (be glitimo), migdolų frangipanas su anakardžių gabaliukais, lengvas anakardžių praline kremas (veganiškas), anakardžių praline.
  • Šokolado petit gateau (100% veganiškas): kakavos plutelių traškutis (be glitimo), lieso juodo šokolado kremas (veganiški), kakavos glazūra (veganiški).
  • Santarem pyragas: kakavos trapi tešla (be gliuteno ir be laktozės), liesas šokolado frangipano kremas, kakavos pupelių praline su migdolais, silky santarem kremas (veganiškas)
  • Citrinų imbiero tarta (100% veganas): migdolų trapi tešla (veganiškas ir be glitimo), migdolų kremas (veganiškas), citrinų želė, citrinų kremas, glazūra, cukruota citrina.