GLAZŪRAVIMO ABĖCĖLĖ

 
Data: 2018.10.11
 

Laikas: 18.00 - 21.30

 

 

Kaina: 55 Eur

 

Mokymų metu desertai nėra gaminami. Ruošiama, demonstruojama ir naudojama tik skirtingų rūšių glazūra.

 

Glazūravimas - ypatingai svarbi darbo su tortais ir desertais dalis. Deserto išvaizda, kaip ir skonis turi būti tobula. Ar norėtumėte išmokti glazūravimo subtilybių, sužinoti, kaip išgauti skirtingus efektus ar padaryti skanią, natūralią glazūrą?  

 

Kviečiame prisijungti ir  įvaldyti vieną svarbiausiu prancūziškų desertų gaminimo etapą!

 

Мokymai skirti išimtinai desertų glazūravimui ir padengimui įvairiomis technikomis.

 

Programa.

Mokymai susideda iš dviejų dalių:

 

1.Teorinėje dalyje kalbėsime apie skirtingų glazūrų rūšis: vaisinė, veidrodinė, kakavos pagrindu, neutrali glazūra. Pagaminsime kiekvieną iš šių rūšių. Išanalizuosime šių glazūrų sudėtines dalis, jų reikšmę receptūroje.

 

Kalbėsime apie glazūrų laikymą, dažymą. Atskirai pagaminsime ir aptarsime Gourmet (šokolado pagrindu) glazūrą.

 

2. Praktinėje mokymų dalyje kiekvieną iš pagaimntų glazūrų pritaikysime praktikoje. Glazūruosime tortus ir pyragaičius, analizuosime glazūrų darbo temperatūras. Išanalizuosime galimas glazūravimo klaidas.

 

Atskirai dengsime keksus Gourmet glzūra.

 

Praktinėje dalyje taip pat dengsime desertus atskira technika – veliūru (velvetu).

 

 

Mokymus veda konditerė Vaida Beginskienė.