GLAZŪRAVIMO ABĖCĖLĖ

 
Data: 2018.06.13
 

Laikas: 18:00 - 21:00

 

 

Kaina: 50 Eur

 

Mokymai teoriniai, bet turėsite galimybę prisiliesti prie proceso.

 

Glazūravimas - ypatingai svarbi darbo su tortais ir desertais dalis. Deserto išvaizda, kaip ir skonis turi būti tobula. Ar norėtumėte išmokti glazūravimo subtilybių, sužinoti, kaip išgauti skirtingus efektus ar padaryti skanią, natūralią glazūrą?  

 

Kviečiame prisijungti ir  įvaldyti vieną svarbiausių prancūziškų desertų gaminimo etapą!

 

Programa:

  • Vaisinė glazūra;
  • Šokolado glazūra (glazūravimas viena spalva, glazūravimas keliomis spalvomis);
  • " Leopardo" efektas,
  • Veliūras;
  • Gourmet glazūra.

Mokymus veda konditerė Vaida Beginskienė.