FRANK HAASNOOT. PRANCŪZIŠKI DESERTAI.


Data: 
08.12.2017 - 10.12.2017

 

Laikas: 9:00 - 17:00

 

Kaina: 540 eur
 

 

Prieš pat Kalėdas vieno garsiausio pasaulio šefo-konditerio Frank Haasnoot mokymai mūsų Baker Street studijoje Vilniuje!!!

 

Neįkainojama patirtį įgijęs dirbdamas Niujorke, Belgijoje, Kuveite, Šanchajuje, o dabar ir prestižiniame viešbutyje Peninsula Honkonge, šefas atvyksta ir į Vilnių.

 

World Championship for Pastry Chefs nugalėtojas atsiveža nuostabią Prancūziškų desertų programą. Trys fantastiškos dienos nuostabių atradimų, skonių, kurinių… Programoje net 4 nuostabus tortai, įvairus pyragaičiai, tartai... Šefas pademonstruos šokoladinių dekoracijų gamybą, desertų dekoravimo subtilybes, atskleis savo tobulo skonio desertų sudėtį...

 

Jo darbai nepalieka abejingų. Unikalus dizainas, rafinuotumas, elegancija ir nepakartojamas skonis užkariauja širdis visame pasaulyje.

 

Nepraleiskite unikalios galimybės perimti patirtį ir gauti nekainojamas žinias iš konditerijos pasaulio legendos.

 

TRIJŲ DIENŲ MOKYMŲ PROGRAMA:

  • Pyragaitis “Almond flower”. Plikyta tešla, karamelinis padažas, pieniško šokolado kremas chantilly.
  •  Pyragaitis “Choux praline”. Plikyta tešla, konditerinis praline kremas, sable, vanilinis kremas chantilly, padažas praline, migdolų biskvitas.
  •  Tortas “Fleur de Tahiti”. Pistacijų biskvitas daqouise, citrinų ir yuzu cremeux, migdolų biskvitas joconde, pistacijų trupiniai, musas su vanile, balta veidrodinė glazūra
  •  Tartas “Pecan tart”. Sable, kepinti pekano riešutai, biskvitas joconde, rudas cukraus sirupas, neutrali glazūra
  •  Pyragaitis “Ponkan”. Apelsinų biskvitas financier, yuzu cremeux, ponkan vaisiaus marmeladas, kremas su apelsinais ir vanile, apelsinų glazūra, žalias šokoladas dekoro gaminimui, pieniško šokolado dekoras
  •  Tortas “Rose blossom”. Migdolų praline štroizelis, aviečių cremeux, migdolų biskvitas Joconde, ponkan vaisiaus marmeladas, braškių musas, veidrodinė glazūra, ypatingai lankstus baltas šokoladas dekorui, aviečių confit su agaru
  •  Pyragaičiai “Scwarzwalder kirsch”. Sable, juodojo šokolado biskvitas, vanilinis kremas chantilly, pieniško šokolado kremas chantilly, auksinė veidrodine glazūra, šokoladiniai papuošimai
  •  Pyragaičiai “Shiso”. Sable, biskvitas joconde, mandarinų marmeladas, mandarinų cremeux, plaktas shiso ganašas, veidrodinė glazūra
  •  Pyragaičiai “Soleil”. Tešla sable, aviečių gelis, franžipanas, konditerinis kremas su vanile
  •  Tartai “Papillion”. Citrinų trupiniai, citrinų cremeux, vanilinis kremas

Kiekvienas mokymų dalyvis gauna receptūrų knygą, sertifikatą, patvirtinantį jo dalyvavimą mokymuose.

 

Mokymus veda šefas Frank Haasnoot.