EKLERŲ MOKYMAI

 
Data: 2018.05.12
 

Laikas: 10:00 - 16:00

 

Kaina: 60 Eur

 

VIETŲ NEBĖRA!

 

Mokymai demonstraciniai.

 

Ekleras - vienas iš klasikinių prancūziškų desertų.  Burnoje tirpstantis, lengvas, plikytos tešlos gaminys, nuolat stebinantis skonių bei pateikimų įvairove. Išmokite pasigaminti eklerus ir Jūs.

 

Mokymų metu susidraugausite su daugelio labai mėgstama, tačiau dažnai gąsdinančia plikyta tešla. Sužinosite, į ką reikia atkreipti dėmesį, norint išgauti tobulą rezultatą.

 

Gaminsime net 5 skirtingų skonio ir pateikimo eklerus.

 

Programa:

1. Ekleras "Red strawberry" įkvėptas Valhrona "Strawberry" šokolado - braškių maskarponės kremas, blizgi glazūra.

2. Ekleras " Avietė" - aviečių musas, gourmet glazūra.

3. Ekleras "Egzotika" - bananų coulis, vanilinis maskarponės kremas.

4. Ekleras "Black cherry" - vyšnių compote, juodojo šokolado ganašas.

5. Ekleras "Nougatine" - karamelė, ryžių šokolado crunch, lazdynų praline kremas.