EDUKACINĖ KULINARINĖ STOVYKLA “TEENAGER”.

Data: 

2018.07.23 - 2018.07.27

 

Laikas:

10:00 - 15:30

 

Amžius: 13 – 14 m

 

Kaina: 140 eur

            

           

PAGALIAU!!! STOVYKLA TIKRIEMS BŪSIMIEMS ŠEFAMS ;)

Stovyklos tikslas - atskleisti įdomu ir turiningą kulinarijos pasaulį.

Stovyklos kulinarinis planas dienomis:
- ramenas (tobulo sultinio gaminimo taisyklės, žolelių parinkimas bei tikrasis rameno receptas);
- risotto (ryžių parinkimas, ingredientų parinkimas, gaminimo taisyklės) 
- ypatingas troškinys su kuskusu ir daržovių salotomis (kaip pagaminti gerą troškinį, kaip išsirinkti mėsą, daržoves ir prieskonius, kuskusas - kaip patiekalo garnyras, daržovių salotos ir padažo gaminimas);
- lazanija su kukuliais (akcentuojame teisingos pasta tešlos gaminimą, skirtingus jos panaudojimo būdus (lazanija, ravioli, pasta). Kaip pasigaminti padažą Bolognese. Kaip paruošti skanius kukulius.
- Picos diena. Trys skirtingi tešlos variantai (autentiškas itališkas, raugo pagrindu ir storapadis). 

Be to,
- vaikai išaugins savo asmeninius raugus,
- išsikeps tikrąją duoną su raugu,
- kasdien ruoš desertą pietums.

TIKRAS SUAUGUSIŲJŲ KULINARIJOS PASAULIS!!