DESERTŲ DEKORAVIMO MOKYMAI.

 
Data: 2020 04 22 -2020 04 23
 

Laikas: nuo 18:00

 

Kaina: 75 eur

 

Demonstraciniai.

Dekoravimas vienas svarbiausių deserto kūrimo etapų, užbaigiantis jūsų užmanymą. Kokį dekorą rinktis? Ar didelis dekoras visada tinkamas?

Siūlome naujuosius desertų dekoravimo mokymus, kur išnagrinėsime populiarųjį izomaltą bei  įnoringąjį šokoladą, susipažinsime su tuile panaudojimo galimybėmis.

Programa:

Izomaltas

  • Kaip teisingai tirpinti ir paruošti darbui izomaltą;
  • Kaip izomaltą nudažyti;
  • Laikymo sąlygos;
  • Liejimas formose;
  • Izomalto kepimas;
  • Izomalto dekoracijų gaminimas ir laikymas.

Tuile

  • Tuile panaudojimas dekore.

Plastinis šokoladas

  • Kaip pasigaminti plastinį šokoladą;
  • Kaip nudažyti;
  • Plastinio šokolado laikymo sąlygos;
  • Panaudojimo galimybės dekoruojant desertus.

Šokoladas

  • Šokolado temperavimo paslaptys;
  • Kaip laikyti šokolado;
  • Kaip dirbti su šokoladu;
  • Kaip ir kada dažyti šokoladą;
  • Kaip pasigaminti šokolado juostą;
  • Kaip pasigaminti šokoladines gėles;
  • Kaip pasigaminti plunksnas;
  • Kaip lieti šokoladą formose;
  • Šokolado dekoravimas “transferių” ir dekoravimo lapų pagalba;
  • Kaip pasigaminti “transferius” pačiam.

 

 

Mokymus veda konditerė Eglė Bilskytė