DESERTŲ DEKORAVIMO MOKYMAI.

 
Data: 2019.10.26
 

Laikas: nuo 10:00

 

Kaina: 70 eur

 

Demonstraciniai.

Dekoravimas vienas svarbiausių deserto kūrimo etapų, užbaigiantis jūsų užmanymą. Kokį dekorą rinktis? Ar didelis dekoras visada tinkamas?

Siūlome naujuosius desertų dekoravimo mokymus, kur išnagrinėsime net  5 skirtingus budus.

 

Mokymų metu sužinosite:

Izomaltas.

Darbo su izomaltu ypatumai: kaip tinkamai ištirpinti izomaltą, kaip izomaltą dažyti, skirtingi papuošimai iš izomalto, izomalto papuošimų laikymo ypatumai

 

Plikytas biskvitas - torto dekoro elementas.

Plikyto biskvito kepimo ypatumai, kokiems desertams dekoruoti tinkamas šis biskvitas, biskvito ir deserto su šiuo biskvitu laikymo ypatumai.

 

Genujos biskvitas - pyragaičiu dekoro elementas.

Sužinosite, kaip tinkamai paruošti, dažyti ir iškepti šį biskvitą.

 

Štroizelis - vienas skaniausių dekoro elementų.

Atrodo didingai ir gundančiai skaniai. Išmoksite, kaip paruošti štroizelį ir traškios karūnos kepimo ypatumus. Ir, tadam, išmoksite “uždėti” karūną ant deserto.

 

Šokoladas.

Vienas mėgiamiausių papuošimų - įnoringasis ponas šokoladas! Kaip temperuoti šokoladą namų sąlygomis? Kokį šokoladą rinktis? Kokių priemonių reikia šokolado temperavimui? Ir… nuostabūs šokoladiniai papuošimai!

 

Kiekvienas šių mokymų dalyvis gaus receptų ir teorinių žinių rinkinį, dalyvio sertifikatą. Pagal galimybes, galės prisijungti prie papuošimų gaminimo ir, išeis namo nešinas dežutės skaniųjų Bakerstreet desertų!

 

Pastaba: patys desertai šių mokymų metu nėra gaminami, mokymai skirti dekoravimui ir dekoro elementams sukurti. 

 

Mokymus veda konditerė Eglė Bilskytė