DESERTŲ MOKYMAI

"RUDENS MUZIKA"

Data: 

2019 10 24 - 2019 10 26

 

Laikas:

10 24 nuo 18.00

10 25 nuo 18.00

10 26 nuo 10.00

 

Kaina: 
95 Eur

 

VIETŲ KOL KAS NEBĖRA!

 

Dalyvių amžius nuo 15 m.

 

Visada taip laukiame vasaros, o ji taip greitai prabėga! Ir ateina ne mažiau nuostabus, kvapnus, spalvingas metų laikas – ruduo.

 

 Pagrokime kartu su nuostabiomis saldžiomis natomis!

 

 Trijų rūšių prancūziški desertai ir trijų rūšių tartaletės bei mūsų visų labai mėgiama nūga!

 

 Kuo vertingi šie mokymai?- paklausite Jūs.

  •        pasinersime į rudens skonių pasaulį;
  •        iškepsime nuostabų brownie;
  •        paruošime tris skirtingų rūšių musus;
  •        pasidarbuosime su naujais ingredientais, tokiais kaip, pavyzdžiui, Gelcrem Cold;
  •        paruošime net tris skirtingas trapias tešlas, kurių kiekviena turi savo ypatumus ir skonį;
  •        išmoksime gražiai padengti tartaletes, kad jos blizgėtų ir spindėtų, būtų lygios... tiesiog tobulos;
  •        sužinosime, kas yra Namelaka;
  •        išmoksime paruošti Florentinus.

Na ir, žinoma, bendrausime, dalinsimės žiniomis, o mokymų pabaigoje ir nuostabiais desertais!

 

 Programa: 

“DO”

Lazdyno riešutų musas

Mėlynių kremas

Pieniško šokolado ir karamelės cremeux

Brownie su lazdyno riešutais

 

“RE”

Juodojo šokolado ir vyšnių musas

Mascarponės, vanilės ir Tonka kremas

Amareno vyšnių compote

Biskvitas su migdolais

 

“MI”

Juodojo šokolado musas

Mėtų želė

Plaktas kremas su mėtomis

Šokoladinis biskvitas

 

“FA”

Pate Sable su migdolais

Citrusinis franžipanas

Juodųjų serbentų kremas

Namelaka (plaktas ganašas) su žaliąja arbata

 

“SOL”

Pate Brisee

Užkeptas kremas su migdolais ir kriaušėmis

Valrhona Almond Inspiration plaktas ganašas

Florentinai

 

“SI”

Pate Breton

Vyšnių gelis

Plaktas pistacijų kremas

Plaktas mascarponės ir vanilės kremas

 

 

Rudens Nūga

 

 

Mokymus veda šefė–konditerė Vaida Beginskienė..