DESERTŲ MOKYMAI "MAŽAS IR SALDUS"

 
Data: 2019 05 14 – 2019 05 16
 

Laikas:

nuo 17:20

 

 

 

Kaina: 80 Eur

 

 

Mokymai demonstraciniai–praktiniai.

Dalyvių amžius nuo 15 m.

 

Pavasaris - mažų ir subtylių dalykų metas, kuomet skleidžiasi gėlės, pradeda šildyti savo pirmais spinduliais nedrąsi saulė, oras tampa gaivus gaivus ir... mūsų studijoje pavasaris - taip pat mažų bei saldzių stebuklų metas...

 

Artėjant įvairių švenčių sezonui pristatome tobulai skanią programą „Mažas ir saldus“. Nauji skoniai, deriniai, struktūros, formos... Juk visada patogu ir įdomu paragauti mažą ir subtilų pyragaitį, kuris visada ypatingai atrodo ant vaišių stalo ir jį puošia.

 

 Net 6 nauji skoniai, kurie tikrai pakerės Jus:

 

1.Choux „TRIO“

Migdolinis vanilinis sable

Spalvotas craquelin

Vanilinis plikytas kremas

Pistacijų plikytas kremas

Gervuogių confit

 

2. Riešutiniai pyragaičiai

Šokoladinis finansier

Traškus sluoksnis su pienišku šokoladu Azelia ir feulletinu

Šokolado kremas su pienišku šokoladu Azelia

Aviečių ganašas

Plaktas maskarponės kremas su vanile

Veliuras

 

3. Pyragaitis „Malibu“

Pieniško šokolado Alunga biskvitas

Pistacijų-laimo traškus sluoksnis

Bergamoto cremeux

Balto šokolado-kokoso musas

Veidrodinė glazūra

 

 

4. Apelsinų-šokolado Zacher

Biskvitas Zacher

Apelsinų džemas

Apelsinų ganašas

Apelsinų-šokolado glazūra

 

 5. Tartaletė „avietė-laimas-karamelė“

Pekano crumble

Sable su pekanais

Aviečių cremeux su laimu

Karamelinis musas

Biskvitas kempinė iš sifono

 

6. Sausainiai „DOBLE“

Migdolinė sable

Šokoladinis „Biskelia“ kremas

 

Mokymus veda Valerija Livanova.