VASARA KARTU SU CEDRIC GROLET.

GAMINAME PAGAL ŽYMAUS KONDITERIO RECEPTUS.


Data: 
2018.07.18 - 2018.07.19

 

Laikas: 18:00 - 21:00
 

Kaina: vasariška iištirpusi - 68 eur 

 

Mes galime tik svajoti apie tai, kad vienas madingiausių, stilingiausių ir išradingiausių šių laikų konditerių atvyktų pas mus į svečius. Jo grafikas yra suplanuotas kelis metus į priekį.

 

Neliūdime ir siūlome kartu su jumis pagaminti ir paskanauti desertus, kuriuos sukūrė Cedric Grolet.

 

Penki nuostabūs kūriniai - klasika Cedric akimis - tortas Fraisier, nuostabus kivi derinys deserte, Normandų tarta su prisirpusiais vasaros vaisiais - nektarinais, dar viena prancūziška nesenstanti klasika - madlens, pagardinti bergamoto nata bei, be abejo!, madingiausias šio sezono kepinys - sausainiai, pabarstyti riešutais ir aplieti karamele. Visa tai - kartu su jumis!

 

Programa:

1. Tortas "Fraisier".

Musas su vanile, braškių confitiūras, biskvitas a la cuillere

2. Desertas "100% Kivi".

Plaktas ganašas su kivi, migdolų biskvitas, kivi želė, traškus sluoksnis su grūdais, tuile, veidrodinė glazūra.

3. Normandų tarta su nektarinais.

Trapi tešla, kremas su migdolais, nektarinų compote, crumble

4. Madlen su bergamotu.

5. Sausainiai su pekano riešutais ir karamele.