DARBO SU ŠOKOLADU MOKYMAI KARTU SU ŠEFU ANTS AEDMAA.

EN/LT


Data: 
2018.09.27

 

Laikas:

11:00 - 16:00

Kaina: 
35 Eur

 

Mokymai Demonstraciniai.

 

Į Baker Street studiją atvyksta žinomas šefas Ants Aedmaa su šokolado programa.

AS Balt-hellin profesionalus šefas konditeris, jau 20 metų dirbantis su šokoladu, nuolat gilinantis žinias Belgijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Italijoje ir kitose šalyse pas didžiuosius šokoladų ir įdarų gamyklos meistrus.

 

Keliaudamas po Europą, šefas dosniai dalijasi savo patirtimi ir sukauptomis žiniomis su šefais, konditeriais, šokolado amato meistrais bei mėgėjais.

 

Mokymai skirti tiems, kas senai svajoja suvaldyti ir susidraugauti su puikiuoju ir garsiuoju ponu Šokoladu,  sužinoti apie naujausiais tendencijas bei technologijas.

 

MOKYMŲ PROGRAMA:

         

  • Šokolado temperavimas. Teorinė dalis - temperavimo būdų įvairovė, pritaikymas. Praktinė dalis - šokolado temperavimas.
  • Rankų darbo šokoladiniai saldainiai ir šokoladu dengti saldainiai (dipped pralines).
  • Belgiškų šokoladų pristatymas, prezentacija ir degustacija:

               Ypatingas baltasis, solidus pieninis ir gurmaniškasis juodas!

               Analogo neturintys saldusis Valrhona Dulcey 32% ir baltasis vanilės aromato Ivoire 35%

               Nauji ir nepakartojami Valrhona braškių ir pasiflorų skonio šokoladai!

 

  • Šokoladinių saldainių įdarų gaminimo įvairovė ir ypatumai: saldainių įdarai su alkoholiu, su mango, aviečių ir kitomis tyrėmis, su riešutinėmis cukrinėmis pastomis ir kitais įdomiais skoniais! Naujų vaisinių tyrių ir riešutinių pastų prezentacija.

 

Mokymus veda Ants Aedmaa.