SALDAINIAI. A.BRAZHEVSKIJ.

Nuostabaus mokytojo pasakiški saldainiai. Dalinamės net 2 A. Brazhevskij receptais.

Saldainių magija… 

TRIUFELIS

Ingredientai:

166 gr pieniškas šokoladas

116 gr juodas šokoladas

108 gr grietinėlė

13 gr gliukozės sirupas

8 gr invertinis cukrus

 

Gaminimo eiga:

Ištirpinti ir kristalizuoti abu šokoladus.

Sumaišyti su grietinėle, gliukozės sirupu ir invertiniu cukrumi.

Išspausti konditerinio maišelio ir antgalio Nr10 pagalba.

 

Glazūruoti juodajame šokolade.

Apvolioti kakavos milteliuose.

 

SALDAINIAI SU PISTACIJOMIS

Ingredientai:

20 gr kakavos sviesto

120 gr baltojo šokolado

100 gr pistacijų pastos

30 gr amareno vyšnios gabaliukų

80 gr invertinio cukraus

20 gr sviesto

 

Gaminimo eiga:

Atskirai ištirpinti kakavos sviestą ir šokoladą. Sumaišyti.

Įmaišyti pistacijų pastą ir invertinį cukrų.

Įmaišyti minkštą sviestą.

Į formas sudėti po gabaliuką vyšnios ir supilti ganašą.

Padengti šokoladu.