NICOLAS PIEROT MOKYMŲ PROGRAMA.

Ar spėjote atsigauti po pirmųjų mūsų tarptautinių mokymų? Šefas Nicolas Pierot nuostabus: dėmesys kiekvienai detalei, kiekvienam studentui, kiekvienai deserto sudėtinei molekulei. Tiek energijos, tiek žinių ir tiek emocijų vargu, ar gausite kur nors kitur vos per tris dienas! O tokie mokymai... jie kaip narkotikai - kartą paragauji ir nebegali be jų gyventi ;) Su nekantrumu laukiame vieno jauniausių mūsų kviestinių šefų, tačiau vieno talentingiausių, gabiausių ir stropiausių. Tikslus kaip laikrodis, techniškas kaip tikras mokslininkas - N. Pierot kuria savo desertus žingsnis po žingsnio, parinkdamas tobulus skonių derinius, desertų tekstūras ir struktūras. 

Vos daugiau nei mėnuo liko iki antrojojo mūsų didžiojo renginio, laisvų vietų turime jau visai nedaug ir labai džiaugiamės, jog dauguma po pirmųų mokymų grįš ir antrus, prisijungia nauji būsimi (ar esami) konditeriai ir mėgėjai. 

Nicolas Pierot mokymai vyks rugsėjo 23-25 dienomis.

Mokymų kaina: 399 eur

 

Į kainą įskaičiuota: trijų dienų mokymai, receptų knyga lietuvių kalba, pietūs (pietumis mus vaišina nuostabi Desertinė "Atostogos"), gėrimai ir užkandžiai trijų dienų metu, dalyvio sertifikatas su paties šefo autografu.

 

Nicolas Pierot trijų dienų mokymų programa:

Entremets (tortai)

 

Tortas « Greipfrutas-rožė »

Sudėtis :
Croustillant su ryžiais ir rožių žiedlapiais
Japoniškas biskvitas su greipfrutu

Crémeux su greipfrutu
Greipfrutų kremas Suprême 

Musas légère su rožėmis

 

Tortas « Vynuogės, romas, apelsinai, lazdynai » 

Sudėtis :
Crumble su lazdyno riešutais
Biskvitas Džokonda su lazdyno riešutais
Kremas Bavarua su vynuogėmis, apelsinais ir romu
Croustillant su lazdyno riešutais
Musas su lazdyno riešutų praline
Glazūra

 

Tortas « Jazminai, mandarinas, vanilė »

Sudėtis :
Croquant su migdolų riešutais ir apelsinais
Biskvitas su vanile
Baltojo šokolado musas su jazminais
Mandarinų želė
Baltojo šokolado lašeliai
Baltojo šokolado veliūras

Tortas « Šokolado ir pekano aistra »

Croustillant su pekano riešutais ir šokoladu
Šokolado ganašas 65%
Biskvitas Sacher su pekano riešutais
Pieniško šokolado Ghana crèmeux su vanile 
Confit egzotika 
Juodojojo šokolado kremas mousseuse 65%
Veidrodinė juodojo šokolado glazūra

Petit gâteau (min desertai)

 

Juodojo šokolado tartaletė su gervuogių arbata  

Sudėtis :
Biskvitas Brownie su juoduoju šokoladu
Juodojo šokolado crèmeux su gervuogių arbata
Sablée breton su kakavos milteliais
Glazūra extra brut 

 

Petit Gâteau su braškėmis, obuoliais ir fromage blanc

Sudėtis :
Biskvitas cuillére
Braškių confit 
Obuolių želė
Migdolų trupiniai (crumble)
Musas su fromage blanc ir citrina

 

Citrinų tartaletė su morenga pagal Nicolas Pierot

Sudėtis :
Pate sucrée su citrinos žievele
Citrinų kremas
Citrinų confit 
Prancūziška morenga

 

Pyragaitis Šu Paryžius-Vilnius su pekano riešutų praline ir fleur de sel

Sudėtis :
Pâte a choux (plikyta tešla)
Croustillant (traškus sluoksnis) pâte a choux 
Pekano riešutų praline su fleur de sel
Švelnus praliné su pekano riešutaus
Pekano riešutų kremas 

 

Mini desertas su braškėmis, kokosais ir imbieru

Sudėtis :
Sablée breton su vanile
Crémeux su braškėmis ir imbieru
Moelleux su kokosais ir citrina
Musas su kokosais Malibu

Macaron

Macaron su fleur de orange, mangais ir citrina

Kelioninis keksas (gateau de voyage)

Keksas su juodųjų sezamų pasta ir sezamų nuogatine.