NAUJI METAI - NAUJI MOKYMAI! ĮSPŪDŽIAI ROBIN HOEDJES DESERTAI. PROGRAMA.

Išleidžiame 2016 metus.. Skaičiuojame rezultatus, vartome nuotraukų albumus ir grožimės - kiek daug skanių desertų pavyko mums visiems sukurti šiais metais, kiek daug naujų svečių ir pažinčių, minčių, idėjų ir projektų. Net širdis apsąla iš tokios saldžios laimės! Bet metai bėga į priekį, tad ruošiamės jau naujiems susitikimams, iššūkiams ir saldžių skonių deriniams!

 

Pristatome Jums mūsų sekančių metų svečią - Robin Hoedjes. Talentas, kruopštumas, originalumas, kūrybiškumas, patirtis - geriausi žodžiai apibūdinti šį jauną šefą. Viena pamačius jo darbų nuotraukas, neįmanoma atsispirti pagundai ir neatsiversti jo darbų albumo. Norisi grožėtis, grožėtis ir grožėtis! O dar labiau norisi išmokti tai sukurti patiems!

2017 M. KOVO 10-12 DIENOMIS ROBIN HOEDJES DEMO-MOKYMAI MŪSŲ BAKER STREET STUDIJOJE VILNIUJE!

Kaip visuomet, mokymai truks tris dienas (preliminariai nuo 9.00 iki 17.00 val).

MOKYMŲ KAINA (REGISTRUOJANTIS IKI SAUSIO 15 DIENOS) TIK 370 EU!!!

Registracija el.paštu: vilnius@bakerstreet.lt

MOKYMŲ PROGRAMA:

Coffe coffe cake

Kavos musas, kavos ganašas, pieniško šokolado glazūra.

 

Chocolate rose cake

Šokolado ir cinamono musas, aviečių compote, plakta migdolų grietinėlė, šokoladinis biskvitas.

 

Yellow paradise

Mango compote, mango cremeux, pistacijų įdaras, traškus sluoksnis, lengvas biskvitas.

 

Tartlette Chocolate and raspberry

Ypatinga šokoladinė tešla, aviečių ir šokolado ganašas, šokolado padengimas.

 

Chocolate caramel bombe

Feulletino praline, šokolado ir karamelės musas

 

Summer citrus pastry

Lengva trapi tešla, citrinų cremeux, pistacijų įdaras, šantiji kremas.

 

Spice and lime chocolate (saldainis)

Ganašas su prieskoniais, karamelė su laimu.

 

Red crunchy special

Aviečių traškutis, šokolado ganašas, traškus praline.

 

Iki malonių ir saldžių susitikimų!