JAPONIŠKAS CHEESECAKE

Švelnus, lengvas ir nelabai saldus...  Japoniškas Cheesecake  - tobulas desertas rudens vakarui. Jis tikrai pavergs jūsų širdis.

 

Japoniškas cheesecake:

·         200 gr pieno

·         300 gr Philadelphia sūrio

·         60 gr sviesto

·         6 tryniai

·         6 baltymai

·         140 gr cukraus

·         60 gr milt

·         20 gr kukurūzų krakmolo

·         Vanilės ankšties sėklos

Pašildyti kartu Philadelphia sūrį ir pieną. maišyti sviest.

Trynius išplakti su 40 gr cukraus ir maišyti pagrindinę masę.

Persijoti miltus ir krakmolą, maišyti pagrindinę masę.

Baltymus išplakti su likusiu cukrumi ir maišyti pagrindinę masę.

Masę supilti kepimo popieriumi išklot kepimo formą. Įstatyti į didesnę kepimo formą ir pripilti karšto vandens iki pusės mažesnės formos.

Kepti 140C (be konvekcijos) apie 1val. 20 min.

 

Mascarpone šantilji kremas:

150 gr grietinėlės

150 gr mascarponės sūrio

30 gr cukraus pudros

 

Sumaišyti grietinėlę, sūrį ir pudrą. Palikti per naktį.

Išplakti ir papuošti atvėsusį Cheesecake.

 

Skanaus.