FLORENTINAI SU MIGDOLAIS IR KOKOSAIS.

Tie sausainukai, kuriuos, kaip saulėgrąžas, galima valgyti nesustojant visą vakarą :) O kokie jie skanūs prie rytinės kavytės! O vaikų džiaugsmas neapsakomas, kai namuose pasklinda šviežių florentinų kvapas. Pabandykite juos pagaminti - vos kelios nesudėtingos manipuliacijos ir visa lėkštutė skanumėlių jau paruošta!

 

Ingredientai:

25 gr sviesto
75 gr cukraus pudros
10 gr miltų
65 ml grietinėlės
50 gr migdolų drožlių
50 gr kokoso drožlių

 

Gaminimo būdas:

Sviestą ištirpinti ant silpnos ugnies.

Suberti miltus ir cukraus pudrą. Išmaišyti.

Per 4-5 kartus supilti grietinėlę, kiekvieną kartą gerai išmaišant.

Suberti kokoso ir migdolų drožles. Išmaišyti.

Paskirstyti tešlą į formeles (galima naudoti formeles keksiukams).

Kepti iki 160C įkaitintoje orkaitėje 10-15 min arba kol gražiai paruduos.

Leisti atvėsti formelėse ir atvėsusius sudėti ant serviravimo lėkštutės.

Skanaus :)