DAVID BONET. MOKYMŲ PROGRAMA GRUODŽIO 6-8 D.

Jeigu mes galėjome sugalvoti kažką nepaprastai Kalėdinio, stebuklingo, įkvėpiančio ir naudingo, tuomet mes būtent tai ir padarėme! Profesionalas, kūrėjas, garsiausios Prancūzijoje mokyklos profesorius! Nuostabių skonių derinių pripildyta jo kalėdinė programa. Papuošimų dizainas, idėjos ir išdirbimas tiesiog žavi!

Geriausia kalėdinė dovana, prisipažįstame ;)

 

David Bonet trijų dienų mokymų programa:

 

KALĖDINIAI DESERTAI:

“Cercle de feu”. Bananų biskvitas, braškių padažas, migdolų pieno kremas, egzotinis musas, morengas su gliukoze.

“Kiko”. Lazdyno riešutų štroizelis, štroizelio pagrindas, lazdyno riešutų biskvitas, yuzu ir mango karamelė, pieniško šokolado kremas.

“Tonka framboise”. Migdolų štroizelis, biskvitas su laimais, aviečių confit, kremas diplomat su tonka pupelėmis.

“Rouge et noir”. Šokoladinis štroizelis, biskvitas su migdolais ir vyšniomis, vyšnių compote, juodojo šokolado ir vyšnių ganašas, juodojo šokolado ir vyšnių musas.

“Nectar des iles”. Lazdyno riešutų štroizelis, lazdyno riešutų biskvitas finansier, ananasų compote, kremas praline.

 

ENTREMETS (daugiausluoksniai tortai/desertai):

“Symphonie”. Lazdyno riešutų štroizelis, biskvitas su laimais, braškių compote, musas su kreminiu sūriu, auksinė glazūra, papuošimui – musas ir kokosų marshmellow.

“Champagne”. Plikytas biskvitas, šampano želė, šampano musas, uogos.

“Abricot epice”. Sviestinė tešla diamonds, trapi tešla, plikytas biskvitas su cinamonu, abrikosų compote, musas speculoos.

“Contraste”. Migdolų ir citrnų fondantas, juodųjų serbentų kremas, vanilinis kremas su maskarponės sūriu.

“Amazone”. Biskvitas su kavos pupelėmis, kremas su tonka pupelėmis, lengvas kremas chiboust su juoduoju šokoladu.

 

KEPINIAI:

Kalėdinis Kugelhopf.

 

Registracija mokymams ir visa informacija pas mūsų žavingąją Eglę - vilnius@bakerstreet.lt