AUGALINIŲ DESERTŲ GRUPĖ. 

 

Kaina:  69 eur

Pirmiems 5 užsiregistravusiems - 60  eur

 

Kurso trukmė - 5 savaitės (09.14-10.12)

 

Vasariškos, gaivios ir spalvotos tartaletės be glitmo pasiruošusios pakviesti jus į gardų susitikimą.

 


Šio kurso metu mes gaminsime:

 

  • Тartaletė "Pistacija"  - trapi smėlinė tešla be glitimo, aviečių ir braškių compote, pistacijų cremeux. 
  • Tartaletė "Tropinė vasara" - trapi smėlinė tešla be glitimo, franžipanas, mango ir pasiflorų cremeux, ananasų compote ir kokosinė kepuraitė.
  •  Tartaletė "Kriaušė" - trapi smėlinė tešla be glitimo, užkeptas franžipanas su kriaušėmis.
  • Tartaletė "Limoncello" - trapi smėlinė tešla be glitimo, gaivus citrininis biskvitas, citrininis kremas, deginta morenga.
  • Tartaletė "Tonka" - trapi smėlinė tešla be glitimo, kartaus šokolado ganašas su tonka pupele.

 

 

Kam skirtas šis kursas?

 

  • pradedantiesiems, kurie tik tik pradeda domėtis augaline konditerija ir nori rimtai pasinerti į šį pasaulį
  • mėgėjams, kurie nuolat kepa ir gamina įvairius desertus, tačiau nori savo kepinius pritaikyti specialiems poreikiams
  • pažengusiems augalinių desertų (ir ne tik) kepėjams, kurie siekia pagilinti savo žinias bei papildyti savo turimų žinių ir receptų bazę

 Kaip vyksta mokymai?

 

Mokymus sudaro:

  1. Nufilmuotos penkios online pamokos, kurias studentas ras prisijungęs prie savo asmeninės paskyros. Kiekviena nauja pamoka atsirado naujos savaitės pirmadieniais. Šios pamokos išlieka studentui visam gyvenimui.
  2. Susitikimai online visa grupe kiekvieną savaitę, kurių metu bus papildomai aptariama nagrinėjama savaitės tema, kylantys klausimai, aptariamos teorines žinios.
  3. PDF medžiaga, kurioje sudėtos tiek teorinės-bazinės žinios ir informacija, tiek visų gaminių receptūros. Šiuos failus kiekvienas studentas turės galimybe naudoti tiek online (kompiutery, telefone, planšetėje ir tt) arba atsispausdinti.
  4. Namų darbai ir jų patikrinimas/aptarimas/analizė

Žinios, kurias įgys kiekvienas studentas augalinių desertų tematika:

 

Šiam kursui pasibaigus studentai, mokės pasigaminti ne tik tartaletes. Kiekvienas studentas įgys žinių apie įvairias miltų be glitimo kompozicijas, išmanys apie cukrų glikeminius indeksus.  Sužinos kuo ir kaip pakeisti kiaušinį, kuris naudojamas klasikiniuose receptuose. Bei gebės receptūras pritaikyti specialiems poreikiams.

 

FAQ

 

Ar man tikrai užteks dėmesio tokioje online mokykloje?

 

Renkamos grupės maksimaliai iki 13 žmonių. Kiekviena grupė turės savo laiką online susitikimams ir bendravimui su mokytoju. Kiekviena grupė turės savo atskirą bendravimo kambarį. Kiekvienai grupės bus skiriamas individualus laikas, kuris skiriamas jai ir tik jai. Be to, kiekvienas grupės studentas turės galimybę kreiptis į mokytoją gaminimo metu kylančiais klausimais bei į grupės kolegas palaikymui ir patarimui.

 

Kokią medžiagą aš gausiu? Ar visus receptus man išduos?

 

Kiekvienas studentas gaus skaitomos medžiagos, kurioje bus sutalpinta teorine-bazinė informacija bei VISI pagaminti receptai.

 

Ar ilgai galėsiu naudotis video bei pdf medžiaga?

 

Visą gyvenimą! Teorinę medžiagą bei receptus kiekvienas studentas turės galimybę atsispausdinti pagal pageidavimą. Video medžiaga bus nuolat prieinama studento asmeninėje paskyroje tinklapyje.

 

Ar aš galiu prisijungti prie šių mokymų, jeigu gyvenu ne Lietuvoje?

Taip. Be abejo. Būtinai. Tai puiku galimybė prisijungti prie mokymų net ir per tūkstančius kilometrų.

 

Mokymus veda  Erika Lapaitė-Bružienė.