AUGALINIAI KALĖDINIAI KEPINIAI SU ERIKA LAPAITE-BRUŽIENE

ONLINE MOKYMAI

 

Data: 12.05 - 12.31

 

 

Kaina: 
85 EUR

 

Visai netrukus žiema nedrąsiai žengs pirmuosius žingsnius. Neužilgo į kiekvieno Jūsų namus ir širdį pasibels didžiosios metų šventės.

Šį kartą Brula desertai skuba jums į pagalbą ir sukūrė augalinę Kalėdinių kepinių programą online. Tai puiki galimybė dalyvauti mokymuose, kur sau patogiu metu galėsite peržiūrėti visas pamokas. Jos paruoštos labai kruopščiai, su maksimaliu informacijos kiekiu.

Gaminsime ne tik šventinius tortus bet ir dekoracijas iš juodo bei balto šokolado. Pagilinsite savo žinias ir išmoksite temperuoti šokoladą.

Jums paruošta teorinė medžiaga, reikiamo inventoriaus ir ingredientų sąrašas.

Online mokymai – puiki alternatyva esant dabartinei situacijai, kuomet mes gyvai negalime susimatyti. Tai, taip pat puiki galimybė tiems, kurie gyvena ne Lietuvoje ir nori dalyvauti mokymuose.

 

Kaip viskas vyks:

Nuo gruodžio 5 dienos, visas video pamokas rasite mūsų platformoje www. baker-online.lt
Užsiregistravus į mokymu ir apmokėjus juos, elektroniniu paštu gausite inventoriaus ir ingredientų sąrašą, kurie bus naudojami mokymų metu.
Užsiregistravus į mokymu ir apmokėjus juos, gausite prisijungimą prie uždaros grupės WhatsApp programėlėje. Taip pat du kartus į savaitę mes susitiksime live.

 

 

 

Kalėdinėje online programoje jūsų lauks, net 9 nauji ir skirtingų skonių desertai:

 

  • Kalėdinis desertas „Buche“

Šokoladinis biskvitas be glitimo

Kremas su kaštainiais

Šokoladinio kremo padengimas

 

  • Egzotinių skonių prancūziškas tortas „Mamba“

Traškus sluoksnis be glitimo

Mangų ir pasiflorų musas

Mango compote

Neutrali glazūra

Kokosinis musas

 

 

  • Pasiflorų ir juodo šokolado prancūziškas tortas „Passion“

Traškus sluoksnis be glitimo

Pasiflorų želė

Šokoladinis kremas

Šokoladinis musas

Šokoladinė glazūra

 

  • Taip pat pasikviesime į svečius vasarą ir pagaminsime Fraisier tortą

Vanilinis biskvitas be glitimo

Vanilinis sirupas

Braškių compote

Kremas Diplomat

Aviučių glazūra

 

 

  • Šokoladinis keksas su apelsiniais cukatais ir Gourmet padengimas

 

  • Tradicinis brandintas Kalėdinis pyragas be glitimo, su džiovintais vaisiais ir romu

 

  • Financier be glitimo su pistacijomis ir avietėmis

 

  • Triufeliai su lazdynų linnolat ir Baileys

 

  • Sausainiai „Sniego gniūžtė“

 

  • Apelsininiai cukatai

 

  • Šokolado temperavimas, šokoladinės dekoracijos.

 

 

Pasitikime Kalėdas kartu,

Erika Lapaitė-Bružienė