HANS OVANDO

ATSAKINGA DESERTŲ KOLEKCIJA


Data: 2019.12.06 - 2019.12.08

 

Laikas: 9:00 - 17:00

 

Kaina:  480 eur

 

Mokymai, BE ABEJO, praktiniai.

 

Hans Ovando atvyksta su nauja, šiuolaikiška Atsakinga desertų kolekcija. Taip, taip! Hans Ovando iškėlė naują tikslą: desertai privalo būti ne tik gražūs ir skanūs, bet ir sveiki. Jais turi teise mėgautis ir žmonės turintis tam tikras alergijas ar įsitikinimus.

Ilgus metus mes kūrėme „gražius“ desertus, nekreipiant dėmesio į cukraus, riebalų, anglevandenių panaudojimo kiekius. Laikas sustoti ir apgalvoti ką mes valgome bei pateikiame klientams.  Šiandien mes kursime sveikesnius, labiau subalansuotus desertus, panaudojant kokybiškus eko ingredientus. Mažiau kiaušinių, riebalų, cukraus... Kursime atsakingai.

 

Programa:

  • Atsakinga konditerija. Kokybiškų ir sveikų eko ingredientų parinkimas.
  1.  Obuolių tatinas. Alyvuogių aliejaus saber ir grakiniai riešutai. Karamelizuojame osmoso pagalba žemoje temperatūroje.
  2. Morkų ir quinoa pyragas (kiaušinio baltymo pagrindas). Greipfrutų želė, riešutai ir jogurtas. Saldus morkų pyragas be glitimo. Graikiškas jogurto kremas.
  3. Braškių Ruby ir rabarbarų pyragas su šviežiu sūriu. Sausainiai, javai ir sėklos, braškių ir rabarbarų agar-agaras, Ruby šokoladas ir braškių namelaka.
  4.  Imbierinių sausainių tarta su alyvuogių aliejumi ir grikiais, karamelizuotais bananais, pekano riešutais ir vandens pagrindu pagamintu šokoladiniu kremu (inulinas ir ksantanas).
  • Konditerija be pridėtinio cukraus ir mažo glikemijos indekso, rekomenduojama žmonėms, kurie laikosi dietų ar serga cukriniu diabetu.
  1. Ekologiškas graikiško jogurto musas, želė su žaliais ananasais, kedrų riešutai bei grūdų ir sėklų biskvitas.
  2. Tamsiojo šokolado be cukraus musas, kremo anglaise pagrindu, vanduo, merenga, kokosas, laimo biskvitas su riešutų praline.
  •  Veganiška konditerija. Be kiaušinių ir laktozės.
  1. Tamsaus šokolado musas ir aqua faba augaliniai baltymai, karamelizuoti obuoliai ir želė, obuolių brownie, cinamonas ir migdolų praline.
  2. Lengva lazdyno riešutų praline, papajos želė su kava. Lazdyno riešutų ir trupinių pyragas.
  • Gluten Free klasika.
  1. Keptas NY sūrio pyragas, uogos ir trupiniai (be glitimo).
  2. Karamelinis Tiramisu (be glitimo).

 

 

Mokymai praktiniai – vietų skaičius ribotas.

!