1002 SLUOKSNIAI

Data:

 

Registracija nuo 2021/02/08 iki 2021/02/14

 

Visų desertų video pamokos atsidaro 2021/02/15

 

Bendravimas ir kuratoriaus palaikymas nuo 2021/02/15 iki 2021/03/01

 

Įvadinis seminaras/online susitikimas su kurso dalyviais 2021/02/21 13.00 val

 

Video pamokos lieka prieinamos visam laikui.

 

Receptūras galima atsisiųsti ir atsispausdinti.

 

Kaina: 79 EUR
 

 

Tegul pasaulis kuria savo planus, o mes nepasiduodame. Taip ilgai svajojome susitikti "1002 sluoksnis" mokymuose, kad laukti daugiau nebeturime jėgų :) ir.... susitinkame ONLINE!

 

Mokymų programa:

- Klasikinė Kavos Opera

Biskvitas Džokonda (Joconde)

Kavos sirupas

Juodoko šokolado kremas

Sviestinis kavos kremas

Juodojo šokolado glazūra

 

- Amaretto Opera

Biskvitas Džokonda (Joconde)

Kavos sirupas

Bananų compote

Zephyr šokolado kremas (Namelaka)

Tamsus šokolado kremas

Valrhona Almond musas

Valrhona Almond glazūra

 

- Morkos-apelsinai Opera

Morkų biskvitas

Apelsinų ir abrikosų džemas

Philadelphia sviestinis kremas

 

- Ananasų cheesecake

Japoniško cheesecake biskvitas

Ananasų gelis

Philadelphia sūrio cheesecake

Baltojo šokolado glazūra

 

- Kalamansi Opera

Biskvitas Džokonda (Joconde)

Kalamansi cremeux

Cremeux praline

Azelia gourmet glazūra

 

- Desertas taurelėje Almond&Apricot

Valrhona Almond musas

Štroizelis su džiovintais abrikosais

Abrikosų compote

 

- Desertas taurelėje Pistacios&Berries

Pistacijų cremeux

Uogų džemas

Baltojo šokolado ganašas (Namelaka)

 

- Desertas taurelėje Juodasis miškas

Vyšnių želė

Pana cotta su vyšnių likeriu

Valrhona Guanaja musas

 

- Nougat klasikinė

 

- Nuogat su braškėmis ir avietėmis

 

- Nougat Dulcey

 

Labai lauksiu visų prisijungiant :) Kartu gaminsime ir bendrausime!

 

Jūsų,

Valerija