1002 SLUOKSNIAI
Data:
Registracija nuo 2021/02/08 iki 2021/02/14
Visų desertų video pamokos atsidaro 2021/02/15
Bendravimas ir kuratoriaus palaikymas nuo 2021/02/15 iki 2021/03/01
Įvadinis seminaras/online susitikimas su kurso dalyviais 2021/02/21 13.00 val
Video pamokos lieka prieinamos visam laikui.
Receptūras galima atsisiųsti ir atsispausdinti.
Kaina: 79 EUR
Tegul pasaulis kuria savo planus, o mes nepasiduodame. Taip ilgai svajojome susitikti "1002 sluoksnis" mokymuose, kad laukti daugiau nebeturime jėgų :) ir.... susitinkame ONLINE!
Mokymų programa:
- Klasikinė Kavos Opera
Biskvitas Džokonda (Joconde)
Kavos sirupas
Juodoko šokolado kremas
Sviestinis kavos kremas
Juodojo šokolado glazūra
- Amaretto Opera
Biskvitas Džokonda (Joconde)
Kavos sirupas
Bananų compote
Zephyr šokolado kremas (Namelaka)
Tamsus šokolado kremas
Valrhona Almond musas
Valrhona Almond glazūra
- Morkos-apelsinai Opera
Morkų biskvitas
Apelsinų ir abrikosų džemas
Philadelphia sviestinis kremas
- Ananasų cheesecake
Japoniško cheesecake biskvitas
Ananasų gelis
Philadelphia sūrio cheesecake
Baltojo šokolado glazūra
- Kalamansi Opera
Biskvitas Džokonda (Joconde)
Kalamansi cremeux
Cremeux praline
Azelia gourmet glazūra
- Desertas taurelėje Almond&Apricot
Valrhona Almond musas
Štroizelis su džiovintais abrikosais
Abrikosų compote
- Desertas taurelėje Pistacios&Berries
Pistacijų cremeux
Uogų džemas
Baltojo šokolado ganašas (Namelaka)
- Desertas taurelėje Juodasis miškas
Vyšnių želė
Pana cotta su vyšnių likeriu
Valrhona Guanaja musas
- Nougat klasikinė
- Nuogat su braškėmis ir avietėmis
- Nougat Dulcey
Labai lauksiu visų prisijungiant :) Kartu gaminsime ir bendrausime!
Jūsų,
Valerija