1002 SLUOKSNIAI. MOKYMAI

 

Data: 2020 11 19 - 2020 11 21

 

Laikas: 

11 19 - 11 20 nuo 18.00

11 21 nuo 10.00

 

Kaina: 95 Eur
 

VIETŲ NEBĖRA!

 

Pjaustomi desertai tapo vienu iš karščiausių trendų konditerijos pasaulyje. Sutikite, visų pirma mes valgome akimis. Taip skanu pamatyti tuos plonus sluoksnius, kurie tarpusavyje nuostabiai susijungia ir žadina apetitą.

 

Ši programa tobula ir tinkanti bet kokiam, net labiausiai įnoringam skoniui. Pjaustomi desertai – nerealūs. Ar verta užsukti pas mus? Tikrai verta!

 

Programoje:

 

Pjaustomi desertai.

  • Opera. Klasika

Biskvitas Džokonda.

Kavos sirupas.

Juodojo šokolado ganašas.

Sviestinis kremas pate a bombe pagrindu.

Juodojo šokolado ir kakavos glazūra.

 

  • Amaretto. Ruduo

Biskvitas Džokonda.

Kavos sirupas.

Bananų compote.

Dviejų šokoladų ganašas su Amaretto.

Plaktas mascarpone sūrio kremas.

Migdolinis musas su Amaretto.

Glazūra.

  • Morkos. Apelsinai

Morkų biskvitas.

Apelsinų ir abrikosų džemas.

Philadelphia sūrio kremas.

Veidrodinė glazūra.

 

  • Cheesecake. Ananasai

Japoniškas cheesecake.

Mandarinų džemas.

Philadelphia sūrio musas su vanile ir ananasais.

Veidrodinė glazūra.

 

 

Desertai taurelėse

  • Taurelė Pistacija

Pistacijų cremeux.

Uogų džemas.

Plaktas ganašas su vanile.

 

  • Taurelė Juodas miškas

Vyšnių confit.

Pana-cotta su vanile.

Juodojo šokolado musas.

 

  • Taurelė Kriaušė

Kriaušės vyne su prieskoniais.

Toffee su kriaušėmis.

Pieniško šokolado musas.

Cremeux su medumi.

 

  • Taurelė Abrikosas

Abrikosų compote.

Štroizelis su džiovintais abrikosais.

Migdolinis musas.

Karamelinė Namelaka.

 

Sezoninė Nuga

 

Mokymus veda šefė-konditerė Vaida Beginskienė.